Walpellan palvelut — suunniteltu menestymään

Walpella tuottaa palveluita, jotka edesauttavat asiakkaita saavuttamaan pysyvää liiketoiminnan kasvua ja selkeitä etuja suhteessa kilpailijoihin. Materiaalihankinnan ulkoistaminen vastuullemme lisää kustannustehokkuutta, jolloin asiakkaamme säästävät aikaa sekä rahaa.

Tuotantoketjun hallintapalvelut

Walpella takaa tuotantomateriaalien toimitukset asiakkailleen aina oikeaan aikaan. Kustannustehokkaiden ostojen, joustavan tilaustenkäsittelyn ja yksinkertaisten käsittelyprosessien avulla vähennämme kustannuksia ja varmistamme tuotteiden nopean toimituksen. Tiivis yhteistyö tuotekehityksen, suunnittelun, tuotannon, tuotannonjohdon ja asiakkaamme välillä näkyvät toimitusketjun tehokkaana toimintana.

Tuotantoketjun hallintapalveluissamme yhdistyvät kaikki toimintaratkaisumme saumattomaksi tuotantoprosessiksi.

Tuotantoketjun hallintapalvelut

Tuotantokustannusten hallintaprojektit

Vuosien mittaan Walpella on luonut kattavan kokeneiden ja sertifioitujen kumppanien verkoston. Yhteistyö alihankintaverkostomme kanssa vähentää merkittävästi tuotantoketjumme kustannuksia ja parantaa tarjoamiemme palvelujen tasoa entisestään.

Tuotantokustannusten hallintaprojektimme sisältävät koko tuotantoketjun kustannukset aina hankinnasta, tuotannosta, varastointiin, varastonhallintaan ja kuljetukseen. Löydämme parhaan ratkaisun jokaisen komponentin tuotannolle, myös toimituskulut huomioiden.

kuva1

Kuva2